Tof! Je wilt weten wat anderen zeggen over de samenwerking met mij.

Re-integratiebegeleiding

Ik heb aan Lonneke een hele goede coach gehad.

Ik had stress gerelateerde klachten toen ik met Lonneke in contact kwam. Door met haar te praten en sparren heeft zij mij een spiegel voorgehouden. Door die spiegel kon ik wat problematische zaken in mijn werk- en privéleven doorbreken. Ik ben er gelukkiger van geworden. Voor iedereen met stress of burn-out gerelateerde klachten; bel Lonneke! Ze heeft een hele open en vriendelijke stijl en zal je, zonder te oordelen, helpen een gezonde balans in je leven te (her)vinden.

Dana

Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar.

Met Lonneke een aantal gesprekken gehad. Door de vragen die ze mij stelde ging ik bepaalde punten in mijn leven anders bekijken en hierdoor anders aanpakken. Dit heeft mij enorm geholpen in werk èn privé.

Eline

Een luisterend oor en goede adviezen

Mijn ervaring met Lonneke was een prettige en hulpvaardige ervaring. In Lonneke een betrouwbaar persoon gevonden met een luisterend oor en goede adviezen.

Michel

Tot spectaculaire besparingen

Ik heb met Lonneke samen mogen werken en dan met name op het gebied van opleiding en ziekteverzuim. Lonneke heeft RENOLIT Nederland enorm kunnen helpen met het reduceren van het ziekteverzuim. Gebruik makende van de moderne technieken samen met heel veel aandacht en doorzettingsvermogen zijn wij samen als bedrijf tot spectaculaire besparingen gekomen door ziekteverzuim reductie. Lonneke is supersociaal, heel erg creatief en heel erg gemotiveerd voor het behalen van de einddoelen. Lonneke is een fijne collega wie zeker in staat is het verschil te maken op het gebied van HR topics.

Richard Gilhuys:

Lonneke is energiek, gedreven en ziet altijd kansen

Samen met Lonneke heb ik een groot extrusie-traject uitgevoerd binnen RENOLIT Nederland, Lonneke is energiek, gedreven en ziet altijd kansen om de positiviteit van mensen naar boven te halen. Lonneke blijft zoeken naar mogelijkheden en is vanuit haar hart een omdenker! Heb de tijd van samenwerken als erg prettig en constructief ervaren!

Henri Beerda

Niet gewoon haar opdracht uitvoeren, maar ook afslagen durven te nemen

Dat bewijst haar drive om te gaan voor het allerbeste

Ik heb Lonneke leren kennen als een zeer gedreven persoon. Haar kwaliteit zit in het feit dat ze niet gewoon haar opdracht uitvoert, maar ook afslagen durft te nemen. Alles met het doel om het best mogelijke resultaat te bereiken. Dat ze daar meer voor moet doen, neemt ze voor lief. Dat bewijst haar drive om te gaan voor het allerbeste. Niet alleen fijn voor haarzelf, maar zeker voor haar medewerkers en opdrachtnemers. Daarnaast heeft ze een geweldige persoonlijkheid om mee samen te werken.

Thealize Roorda