Het start met een vrijblijvende (telefonische) kennismaking. Ik luister naar jouw verhaal en stel vragen om te kijken of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden. Jij mag hetzelfde doen. Indien van toepassing vraag ik of ik mee mag kijken in je re-integratiedossier om te achterhalen of alle wettelijke processtappen netjes zijn gezet.
Als er van beide kanten een klik is gaan we aan de slag. Afhankelijk van de voorkeur en mogelijkheden ontmoeten we elkaar in mijn praktijkruimte in West-Friesland, een natuurgebied voor een wandeling, bij jou thuis, telefonisch of online.

Het start met een vrijblijvende (telefonische) kennismaking. Ik luister naar jouw verhaal en stel vragen om te kijken of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden. Jij mag hetzelfde doen. Indien van toepassing vraag ik of ik mee mag kijken in je re-integratiedossier om te achterhalen of alle wettelijke processtappen netjes zijn gezet.
Als er van beide kanten een klik is gaan we aan de slag. Afhankelijk van de voorkeur en mogelijkheden ontmoeten we elkaar in mijn praktijkruimte in West-Friesland, een natuurgebied voor een wandeling, bij jou thuis, telefonisch of online.

Waar werken we samen aan?

Tijdens onze sessies wordt duidelijk waar jij aan wilt werken. Dit kunnen stressvolle situaties op het werk zijn, maar ook daarbuiten. Eigenlijk alle situaties in het dagelijks leven waar je in vastloopt, waar emoties je lijken te overspoelen, en waar je weerstand, spanning en stress ervaart. Je bent welkom met alles wat er speelt.

Resultaat

Aan het einde van een gesprek heb je inzicht in een voor jou lastige situatie zodat je meer tot rust kan komen en het piekeren achter je kunt laten. Je leert je grenzen en wensen steeds beter kennen.

Dankzij mijn begeleiding en jouw inzet tijdens en na onze gesprekken word je weerbaarder, en kun je beter omgaan met wat er op je afkomt.

Ik ondersteun je om in gesprek te gaan met je manager of werkgever om jouw wensen en grenzen duidelijk te maken.
Je zit lekkerder in je vel en gebeurtenissen komen minder hard binnen. Je richt je op wat belangrijk is voor jou, ongeacht de (medische) omstandigheden

Zen & zakelijk - Stressmodel