Hoe pakken we dat aan?
Het start met een vrijblijvende (telefonische) kennismaking. Ik luister naar jouw verhaal en stel vragen om te kijken of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden. Jij mag hetzelfde doen.

Als er van beide kanten een klik is gaan we aan de slag. Je ontvangt van mij een intakeformulier met vragen over je gezondheid en een template om 1 week een voedseldagboek bij te houden. Deze informatie stuur je mij voorafgaand aan ons eerste gesprek toe.

Afhankelijk van de voorkeur en mogelijkheden ontmoeten we elkaar in mijn praktijkruimte in West-Friesland, een natuurgebied voor een wandeling, bij jou thuis, telefonisch of online.

Hoe pakken we dat aan?
Het start met een vrijblijvende (telefonische) kennismaking. Ik luister naar jouw verhaal en stel vragen om te kijken of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden. Jij mag hetzelfde doen.

Als er van beide kanten een klik is gaan we aan de slag. Je ontvangt van mij een intakeformulier met vragen over je gezondheid en een template om 1 week een voedseldagboek bij te houden. Deze informatie stuur je mij voorafgaand aan ons eerste gesprek toe.

Afhankelijk van de voorkeur en mogelijkheden ontmoeten we elkaar in mijn praktijkruimte in West-Friesland, een natuurgebied voor een wandeling, bij jou thuis, telefonisch of online.

Aan welke leefstijlgebieden wil je werken?

Tijdens onze sessies wordt duidelijk waar jij aan wilt werken. Denk aan ontspanning, slaap, voeding, bewegen of zingeving. Maar ook situaties in het dagelijks leven waar je in vastloopt, waar emoties je lijken te overspoelen, en waar je weerstand, spanning en stress ervaart.

Resultaat

Aan het einde van een gesprek heb je altijd een stukje meer (zelf)kennis en de mogelijkheid om weer een stapje te zetten naar een vitaler leven.
Door de tools die ik jou aanreik leer jij hoe je lichaam werkt waardoor het maken van ondersteunende keuzes makkelijker wordt.

Dankzij mijn begeleiding en jouw inzet tijdens en na onze gesprekken, ervaar je stapje voor stapje een verbetering van je gezondheid op weg naar de beste versie van jezelf.

Het leven is niet maakbaar, wel stuurbaar. Ik ondersteun je om heldere doelen te stellen en het proces aan te gaan. Ik ben je cheerleader en advocaat in 1.
Je zit lekkerder in je vel. Je richt je op wat belangrijk is voor jou, ongeacht de (medische) omstandigheden.