Het start met een vrijblijvende (telefonische) kennismaking. Ik luister naar jouw verhaal en stel vragen om te kijken of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden. Jij mag hetzelfde doen. Indien van toepassing vraag ik of ik mee mag kijken in je re-integratiedossier om te achterhalen of alle wettelijke processtappen netjes zijn gezet.

Als er van beide kanten een klik is gaan we aan de slag. Afhankelijk van de voorkeur en mogelijkheden ontmoeten we elkaar in mijn praktijkruimte in West-Friesland, een natuurgebied voor een wandeling, bij jou thuis, telefonisch of online.

stressvol ziekteverzuim burn-out overprikkeld stress

Het start met een vrijblijvende (telefonische) kennismaking. Ik luister naar jouw verhaal en stel vragen om te kijken of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden. Jij mag hetzelfde doen. Indien van toepassing vraag ik of ik mee mag kijken in je re-integratiedossier om te achterhalen of alle wettelijke processtappen netjes zijn gezet.

Als er van beide kanten een klik is gaan we aan de slag. Afhankelijk van de voorkeur en mogelijkheden ontmoeten we elkaar in mijn praktijkruimte in West-Friesland, een natuurgebied voor een wandeling, bij jou thuis, telefonisch of online.

Waar wil je aan werken?

Tijdens onze sessies wordt duidelijk waar jij aan wilt werken. Dit kunnen praktische vragen zijn zoals ‘hoe bereid ik me voor op een gesprek met de bedrijfsarts?’, ‘mijn manager zet me onder druk, wat moet ik doen?’, ‘ze willen van me af, kan dat zomaar?’. Maar ook situaties in het dagelijks leven waar je in vastloopt, waar emoties je lijken te overspoelen, en waar je weerstand, spanning en stress ervaart.

Resultaat

Aan het einde van een gesprek ken je jouw rechten en plichten en weet je wat je eerst volgende stap is.

Dankzij mijn begeleiding en jouw inzet tijdens en na onze gesprekken word je weerbaarder, en kun je beter omgaan met wat er op je afkomt
Door de tools die ik je aanreik, vergroot jij je veerkracht. Hierdoor ervaar je minder druk van buitenaf van bijvoorbeeld je manager, de bedrijfsarts, HR adviseur en collega’s.

Ik ondersteun je om in gesprek te gaan met je manager of werkgever om jouw wensen en grenzen duidelijk te maken.
Je zit lekkerder in je vel en gebeurtenissen komen minder hard binnen. Je richt je op wat belangrijk is voor jou, ongeacht de (medische) omstandigheden.

Zen & zakelijk - model van Fransen